Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Turvaa jäillä -talviset meriolosuhteet 16.2. ja 23.2. Otaniemi

Teekkarireserviläiset järjestävät jäistä pelastautumis- ja jäillä toimimisen harjoituksen keskiviikkoina 16.2. ja 23.2. Otaniemessä TERESin kerhohuoneella (Jämeräntaival 11F) klo 18.00. Kurssi järjestetään MPKY:n puitteissä ja se maksaa 5 EUR. Maksu sisältää pelastautumispuvun ja muut tarvittavat harjoitteluvälineet, sekä MPKY:n vakuutuksen.

Kurssin ideana on oppia jäästä, sen laaduista, kantokyvystä, jäällä liikkumisesta ja sinne pudottuaan sieltä pelastatautumisesta. Harjoittelu toteutetaan lyhyellä oppitunnilla sekä käytännön harjoittelulla pelastautumispuvuilla ja muulla pelastautumiskalustolla. Koska pelastautumispukuja on käytössä vain 10, rajoittuu tätenmyös kurssilaisten määrä kymmeneen. Nopeat syövät hitaat!

Ilmoittautuminen 16.2. kurssille 14.2. mennessä Joonas Hakkilalle sekä MPKY:n järjestelmään kurssille "Suomenlahti: Turvaa jäillä -talviset meriolosuhteet".

Ilmoittautuminen 23.2. kurssille 21.2. mennessä Joonas Hakkilalle sekä MPKY:n järjestelmään kurssille "Suomenlahti: Turvaa jäillä -talviset meriolosuhteet".

Ilmoittautuessasi ilmoita:

Lisätietoja:

Joonas Hakkila
joonas.hakkila@teres.fi
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/