Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Kaukopartiomarssi 7.-8.9. Utti

3. Kaukopartiomarssi järjestetään Utissa 7.-8.9.2007. kaukopartiomarssi testaa marssivalmiutta ja vaalii sodan ajan legendaaristen kaukopartiomiesten perinteitä. Marssin pituus on 75 km. Marssi alkaa Repovedeltä ja päättyy Uttiin. Marssin hyväksyttyyn suorittamiseen on aikaa 24 tuntia.

Kaukopartiomarssilla edetään pareittain tai pieninä osastoina. Marssiin kuuluu pakollinen maasto-olosuhteissa pidettävä marssilepo ja vesistön ylitys. Marssin aikana on kuljetettava kaikki tarvittava varustus mukana (ml. ruoka ja juoma). Marssin suorittaminen kultamitalin arvoisesti vaatii myös ajoneuvoin ja jalkapartioin vartioidun valvontalinjan ylityksen jäämättä kiinni, sekä vartioidulla alueella tapahtuvan tiedustelutehtävän suorittamista.

Lisätietoja marssin esitteestä [pdf]

Ilmoittautumiset Jarno Hattulalle 29.8. mennessä. Ilmoittautua voi joko yksittäin tai valmiina partioina/pareina. Kyytejä pyritään järjestämään yhteisesti, joten ilmoita myös onko sinulla auto käytettävissäsi. Marssin osallistumismaksu on ARU:n tukemana 10 euroa/henkilö.

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/