Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Jääkäriprikaatin ryhmätaitokilpailu

Arvoisa TERESin jäsen,

Yhdistyksemme järjestää sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden lähteä eräreissulle Lappiin. Pääset kertaamaan sotilastaitojasi hyvässä porukassa kovan kilpailuhengen alla. Lisäksi saat reissusta 2-3 kertausharjoituspäivää sekä kosolti mainetta ja kunniaa. Mikä parasta, reissu on sinulle täysin ILMAINEN. Valtio kustantaa sinulle matkat ja muonat sekä antaa käyttöösi reissulla tarvittavat varusteet.

Kyse on Jääkäriprikaatin aliupseerikoulun ryhmätaitokilpailusta, jossä muut kilpailijat ovat AUK:sta valmistuvia oppilaita. TERES on kutsuttu kilpailuun edustamaan reservin kunniaa. Otimme osaa kilpailuun keväällä, jolloin nöyryytimme varusveijarit voittamalla koko kisan. Nyt meillä on uusi tilaisuus osoittaa, että Suomen armeijan voima on reservissä.

Parhaimman käsityksen tapahtuman luonteesta saa lukemalla Partasen Lassin kirjoittaman matkakertomuksen kevään reissusta. Kertomus valokuvineen on TERESin kotisivuilla osoitteessa:

http://www.teres.fi/toiminta/maasto/2000/jpr-kevat/

Tällä kertaa ryhmien eteneminen tapahtuu suksilla, jos lumitilanne sen sallii. Kilpailu kestää lauantaista sunnuntaihin 25.-26.11. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu vapaaehtoisen kertausharjoituksen (VEH) nimikkeellä, jolloin saamme litterat, kertauspäivät, ruoat sekä tietysti varusteet Firman puolesta.

Alustava aikataulumme: Perillä Sodankylässä pitää olla perjantaina 24.11. puoleen päivään mennessä, joten lähdemme matkaan torstai-iltana Helsingistä klo 19:24 lähtevällä junalla. Olemme perjantaina aamulla Rovaniemessä, jossa vaihdamme Sodankylään menevään linja-autoon. Palaamme Helsinkiin luultavasti maanantai-iltana.

Mikäli haluat lähteä mukaan tälle hienolle reissulle, jota kaikki mukanaolleet ovat kehuneet, ilmoittaudu minulle. Ilmoittautuminen on sitova ja sen tulee tapahtua ma 30.10. klo 12:00 mennessä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää suoritettua varusmiespalvelusta.

Ilmoittautuessasi kerro

Mukaan mahtuu 12 taistelijaa. Jos ilmoittautumisia tulee enemmän kuin paikkoja on tarjolla, karsinta suoritetaan seuraavin perustein:

  1. varusmiespalveluksesta kulunut aika
  2. soveltuva erikoiskoulutus
  3. yleiskunto
  4. ilmoittautumisjärjestys

Terveisin,

Harri Pärssinen

Linkkejä:

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/