Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

GoExpo-messut 5.-7.3.

Reserviupseeriliitto etsii messuisäntiä/emäntiä GoExpo messuille pe - su 5.-7.3.2010.

GoExpoon on koottu Fillari, Retki, Kunto, Golf, Metsästys sekä Kalastus 2010 harrastemessut saman katon alle. Reserviupseeriliitolla, Reserviläisliitolla ja Reserviläisurheiluliitolla on messuilla yhteinen ständi, johon tarvitaan lisää aktiivisia kavereita kertomaan reserviläistoiminnasta. Ständillä järjestetään lisäksi ekoaseilla toteutettava ampumakilpailu sekä aidoilla aseilla toteutettava rynnäkkökiväärin sekä 9mm palveluspistoolin pura ja kokoa -rasti.

Messujen aukioloajat ovat seuraavat:

Jokaiselle päivälle tarvitaan ainakin pari iskurityöläistä lisää. Mitä enemmän messuisäntiä/emäntiä ständille saadaan, sen helpompaa toiminta on ja sen lyhyemmiksi vahtivuorot muodostuvat. Ständillä seisomisen lisäksi messuilla on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Tietoa messsujen tarjonnasta saat http://www.finnexpo.fi/goexpo/

RUL tarjoaa messuisännille/emännille (vapaaehtoisen) koulutuksen työhön keskiviikkona 3.3., ilmaisen pysäköinnin messuille, lounaan ja kaffe+sämpylä-lippuja sekä liiton pikeepaidan. Myös kohtuulliset matkakorvaukset hoidetaan. Huomaa myös, että messujen kunto-osaston fitnesstytöt pitävät salskeista teekkaripojista!

Ilmoita itsesi ja kaverisi ke 24.2. mennessä RUL:n järjestösihteeri Tommi Verholle.

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/