Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Teekkariampujien ja Teekkarireserviläisten IPSC/SRA-kurssi 2008

Terve kaikille. Toimin TA+Teres IPSC+SRA-kurssi 2008:n johtajana. Kurssille otetaan noin kaksikymmentä nopeinta ilmoittautujaa. Lisäkurssi pidetään mahdollisesti jossain vaiheessa ensi vuotta, luultavasti syksyllä.

19.-20.1. viikonloppu Padasjoella, noin 40km Lahdesta pohjoiseen on kurssin tärkeimpiä osioita. Silloin on mahdollisuus ampua paljon laukauksia, suorittaa teoriakokeet ja nähdä (+ auttaa järjestelyissä) SRA-kilpailu livenä. Paikan päällä on punkkamajoitus kaikille, omat petivaatteet/makuupussi suotavia. Sovitaan kurssin alussa mahdollisista viikonlopun kimpparuoista jne.

Kurssin ohjelma:

ke 9.1. klo 18:00-21:00
Teoriaa Töölöntorinkatu 2:n auditorio, sisäänkäynti ravintola Fezzin oikealla puolella olevan lipan alta.
pe 11.1. klo 16:30-21:00
.22 mmuntaa Töölöntorinkadun radalla
ke 16.1. klo 18:00-21:00
Teoriaa Töölöntorinkatu 2:n auditorio
la 19.1.
Etupäässä 9mm ammuntaa Padasjoella ja teoriakokeet.
su 20.1.
9mm ammuntaa ja avustaminen Talvicup3 SRA-kilpailussa Padasjoella
pe 25.1. klo 16:30-21:00
9mm harjoittelua ja ensimmäinen mahdollisuus suorittaa ipsc/sra-testi Töölöntorinkadun radalla (yli 15m ampumaetäisyydet ammutaan skaalatuilla tauluilla ja matkoilla)

(11.1. ja 25.1. ovat vielä epävarmoja johtuen radan ilmastointitöistä)

Jatkossa testejä voi sitten silloin tällöin suoritella erikseen mainostetuina päivämäärinä tai mahdollisesti TA:n tiistaitreenien yhteydessä.

Ilmoittautumiset minulle tverho@cc.hut.fi, otsikkoon "Ilmoittautuminen ipsc/sra-kurssille omanimi".

Kysymykset samaan osoitteeseen.

t tommi

Kysymyksiä ja vastauksia

K: Mitä kurssi maksaa?

V: 35 euroa sisältäen opetuksen, laina-aseet ja varusteet sekä vuoden 2008 Teekkariampujien koejäsenyyden. Kurssilla käytetyt patruunat jokainen ampuja maksaa itse omakustannushintaan. Mahdollisia omia aseita ja patruunia voi myös käyttää. Kurssiin liittyvät muut kustannukset kuten mahdolliset ratavuokrat ja Padasjoen yhteissafkat jne jyvitetään osallistujien kesken.

K: Onko mailin perusteella luettuna nykyään IPSC:llä ja SRA:lla yhteinen turvallisen ampujan kurssi ja kelpuuttaako kurssin suorittaminen ampujan kumpaankin lajiin? Tähän asti ovat kuitenkin olleet käsittääkseni kaksi erillistä kurssia.

V: IPSC- ja SRA-kurssit pidetään samaan aikaan. Suurin osa opittavista asioista on samoja. Teoriakoe pidetään kummankin lajin säännöistä erikseen. Käytännön koe vedetään IPSC-tyyliin. Kurssin jälkeen kokeet hyväksytysti suorittanut ampuja ilmoitetaan erikseen practical-jaostolle ja SRA-toimikunnalle. Turvallisen ampujan statuksien saamineseen liittyy vielä erinäisiä pikkumaksuja ym. jotka käydään läpi kurssilla.

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/