Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Kirkkojärven marssi 16.-17.6. Hamina

Reserviupseerikurssin 232 Kirkkojärven marssi marssitaan Haminassa tiistaina 17.6. ja TERES/ARU on taas reserviläisjoukkueena mukana kirittämässä upseerioppilaita. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki sotilasarvoon katsomatta. Marssi järjestetään kahden vuorokauden vapaaehtoisena kertausharjoituksena (VEH).

Tiedoksi niille, jotka eivät ole Haminan RUK:a käyneet, "kirkkis" on n. 20km pikamarssi kevennetyssä tst-varustuksessa yli 15-henkisin joukkuein. Juoksuosuutta edeltää muutaman kilometrin mittainen osuus, jolla edetään kävelyvauhtia ja suoritetaan suunnistukseen liittyviä rastitehtäviä. Pikamarssin puolivälissä on ammuntarasti. Voittaja ratkeaa marssiajan ja rasteilta saatujen sakkominuuttien perusteella. Kirkkis mittaa paitsi fyysistä kuntoa ja sotilastaitoja, ennen kaikkea joukkueen yhteishenkeä ja "RUK-henkeä". Kilpailu RUK:n yksiköiden välillä on kovaa, ja TERES on osaltaan lisännyt varusmiesten paineita menestymällä viime vuosina loistavasti. Kuvia ja kertomuksia aiempien vuosien kirkkiksiltä löytyy TERESin sivuilta, esim. http://www.teres.fi/toiminta/maasto/2006/kirkkis/

Kertausharjoitus alkaa maanantaiaamuna 16.6. Ensimmäisen päivän ohjelmassa on varusteiden kuittausta ja aseiden kohdistusta sekä ammuntarastin harjoittelua. Itse marssin lähtö on tiistaiaamuna 17.6. Marssin päätyttyä kotiudumme iltapäivällä varusteiden huollon ja saunan jälkeen. Muonitus, majoitus ja tarvittavat varusteet on luonnollisesti järjestetty koko harjoituksen ajaksi. Matkat Haminaan hoidetaan kimppakyydein.

Ilmoittaudu Ilkka Koskiselle sähköpostitse 9.6. mennessä, mikäli haluat lähteä mukaan.

Ilmoittautuessasi kerro:

Tämän lisäksi pitää ilmottautua MPK ry:n sivujen kautta kurssille "Kirkkojärven marssi"

https://www.maanpuolustuskoulutus.fi/generation/course/course.asp?id=17581

Eli ilmottaudumme MPKry:n kurssille, mutta marssin suoritamme omana joukkueena.

Ilkka Koskinen

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/