Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Tutustumisammunnat

TERES järjestää yhteistyössä Teekkariampujien kanssa tutustumisammunnat Töölöntorinkadun pistooliradalla pe 19.10. ja pe 2.11. klo 18:00-20:00. Sekä uudet, että vanhat jäsenet ovat tervetulleita.

Ohjelmassa on kouluammuntaa sekä hieman sovellettujakin ammuntoja .22- ja 9mm-aseilla. TERES tarjoaa jokaiselle jäsenelleen 5 euron edestä patruunoita, jotka riittävät hyvin ohjelmassa oleviin ammuntoihin. Paikalta voi ostaa omakustannehintaan lisää patruunoita, jos haluaa kokeilla muitakin ammuntoja tai aseita. Järjestäjien puolesta on laina-aseita, mutta myös oman pistoolin voi ottaa mukaan. Suojalaseja ja kuulosuojaimia on saatavilla jonkin verran, mutta mikäli sellaiset löytyvät omasta takaa, niin ota mukaan.

Ampumarata sijaitsee Töölöntorinkatu 2:n ja Pohjoisen Hesperiankadun kulmassa aivan MP-myymälän vieressä. Kellariin vievä sisäänkäynti on kulmassa Töölöntorinkadun puolella. Ilmoittaudu ovipuhelimella, jos ovi on lukossa. Ota yhteyttä Jarno Hattulaan, mikäli sinulla on vaikeuksia löytää perille tai muuta kysyttävää.

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/