Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Heikon jään jotos pe-la 10.-11.2.

Teekkarireserviläiset ry. järjestää jo perinteikkään Heikon jään jotoksen pe-la 10.-11.2. Mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat ja innokkaat reserviläishenkiset taistelijat.

Heikon jään jotoksen tarkoituksena on hiihdellä pääkaupunkiseudun jäillä, viettää mukava ilta ja yö telttamajoituksessa mahdollisesti saunoen ja uiden ja oman halun mukaan harjoitella heikoista jäistä pelastumisen taitoja.

Parjantaina 10.2. kokoonnumme Teresin kerhotilalle (Jämeräntaival 11F, Otaniemi) kello 18.00 joukon varustamista varten. Mukaan jotokselle tarvitset hiihtovälineet (latusuksetkin toimivat auttavasti), ulkoiluvaatteet, puolijoukkuetelttaan sopivat majoitustarpeet ja omat eväät. Teresillä on joitakin pareja SA-INT suksia sauvoineen, mutta vähintään niihin sopivat hiihtojalkineet jokainen joutuu hommaamaan itse. Ilmoita allekirjoittaneelle suksitarpeestasi hyvissä ajoin!

Kun joukko on marssivalmis siirrymme hiihtäen noin viiden kilometrin matkan Lauttasaaren lounaispuolella sijaitsevalle Eteläiselle Käärmeluodolle. Helsingin kaupungin ulkoilusaarella on makkaranpaistokatos, ulkovessat ja hiekkaranta. Saaren kallioilta näkee hyvällä kelillä Tallinnan valot.

Saavuttuamme pystytämme teltan/t, jonka jälkeen ohjelma on vapaa. Saaren kallioilta voi bongata tähtiä ja/tai Tallinnaa, halukkaat tekevät avannon (mukana kaira ja jääsaha) ja uivat ja saunovat teltassa, ja inttijuttujakin voi kertoa sopivissa määrin, kuitenkaan muita häiritsemättä.

Lauantaiaamuna edellisen illan rauhallisemmin ottaneet voivat harjoitella heikon jään taitoja (pelastautumispuku/ja tulee mukaan) ja/tai tehdä hiitoretken laivaväylille. Paluu Otaniemeen iltapäivän aikana.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Tommi Verho, tverho@cc.hut.fi

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/