Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Fuksiammunnat Hyrylässä 11.11.2006

TERES järjestää fuksiammunnat Hyrylän ampumaradalla lauantaina 11.11. Luvassa on RK kouluammuntaa kääntyviin tauluihin sekä mahdollisuus kokeilla muitakin kivääreitä. Aseet tulevat järjestäjän toimesta, mutta myös omalla kiväärillä saa ampua. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat ARU:n ja TERES:n jäsenet. Uudet opiskelijat ovat kuitenkin etusijalla ampumavuoroja jaettaessa.

Paikan päällä voi ostaa patruunoita omakustannehintaan n. 0,25 - 0,50 euroa kappale aseesta ja patruunasta riippuen. Lisäksi TERES tukee nopeimpia uusia jäseniään RK patruunoilla. Muita kuluja tapahtumasta ei tule mahdollisten matkakulujen lisäksi.

Hyrylään järjestetään yhteiskuljetus järjestäjien ja osallistujien omilla autoilla. Kokoontumispaikka on TERESin kerhotila Otaniemessä (Jämeräntaival 11 F). Liikkeelle lähdetään klo 07:15. Autoja on käytettävissä rajoitetusti, joten suotavaa olisi, että mahdollisimman moni saapuisi Hyrylään omin kyydein. Kokoontuminen Hyrylän varuskunnan portilla klo 07:45. Ammunta päättyy klo 10:00.

Mukaan säänmukainen lämmin vaatetus. Omat kuulosuojaimet ja korvatulpat kannattaa ottaa mukaan, mikäli sellaiset löytyy. Suojaimia jaetaan myös järjestäjän toimesta.

Ilmoittautuminen Jarno Hattulalle sähköpostitse, lisätietoja saa kysellä myös puhelimitse. Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:


Jarno Hattula
Teekkarireserviläiset - TERES ry
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/