Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Padasjoen perinteiset talvipäivät 2.-4.3.2001

Paikanpäälle perjantai-illalla saunomaan tai heti lauantaina klo 12 mennessä. Lauantaina ulkoilua tai ammuntaa omaan tahtiin. Turvallisen ampujan kurssi järjestetään min. 10 hengelle. Ilmoittautuminen kursille mahdollisimman pikaisesti allekirjoittaneelle! Kurssi on ilmainen, kukin maksaa omat patruunansa (~80mk ilmoita patruuna tarpeesi).

Pimeällä suunnistuslenkki suksilla (eräsuksia SA-siteellä paikanpäällä halukkaille).

Sunnuntaina klo 10:00 alkaen sovellettu reserviläisammuntakilpailu (SRA) vakioluokassa.

Patruunoita ostettavissa paikanpäällä.

Toimintoihin ei ole pakko ottaa osaa vaan viikonlopun voi halutessaan käyttää esim hiihdellen, saunoen ja makkaraa paistellen. Paikalla on lämmitetty parakkimajoitus armeijan sängyissä sekä keittomahdollisuus. Ulkoilukelpoiset lämpimät vaatteet ja eväät omasta takaa. Halukkaille löytyy armeijan siteillä varustettuja suksia. 17:00 Huolto, loppusiivous, tulokset ja paluumarssi (autoilla). Varusteet: omat aseet, patruunat, ruokailuvälineet, keittoastiat ja eväät. Majoitus lämpimässä parakissa, jossa pieni, vaatimaton keittiö ja joitakin varusteita.

Ks. TaRu:n sivuilla oleva seloste viimevuodelta: www.taru.pp.fi/taru/toiminta/padasjoki.htm

Järjestäjänä Teekkarireserviläiset, Tapiolan Reserviupseerit ja Espoon reserviläiset.

RESERVILÄISILLE VAPAA PÄÄSY - TERVETULOA

Muista ilmoittautua Tuomo Linnanto tlinnant@cc.hut.fi

Ajo-ohje: Padasjoen leirikeskus. Lahden jälkeen tie 24 kohti Padasjokea, Jämsää ja Jyväskylää Päijänteen länsilaitaa. Lahdesta noin 50km. 5 kilometriä ennen Padasjokea vasemmalle kyltti: ISO-TAURUS. Hiekkatietä noin 3 km. Joka risteyksestä vasemmalle ja olet 150 metrin ampumaradan vallin päädyssä. Pihassa kaksi parakkia ja pienempiä huoltorakennuksia.

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/