Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Pahkis 2000 lähestyy!

Taistelijat!

PAHKIS 2000 harjoitus järjestetään 1.-3.12 Nuuksion alueella. Osasto Keltainen kaipaa joukkoonsa lisää taistelijoita, jotka osaavat pitää itsensä taistelukuntoisena joulukuisessa metsässä. Varusmiesaselajilla tai koulutushaaralla ei ole väliä, mutta innostus ja terve asenne maanpuolustukseen vaaditaan. Varustus ja aseet tulevat tietysti talon puolesta. Jos innostuit, lue lisää:

Tilanne on seuraavanlainen: Valtio Q:n armeija on järjestänyt mittavia kertausharjoituksia ja voimannäyttöjä lähellä maamme rajaa ja alueelle on myöskin siirretty normaaleita rauhanajan vahvuuksia suurempia joukkoja. Suomen Puolustusvoimien kantahenkilökuntaan kuuluvia upseereita on viime viikkojen aikana selittämättömällä tavalla kadonnut. Katoamisista epäillään vieraan vallan tuholaistoimintaan erikoistuneita joukkoja. Maamme puolustusvalmiutta on kohotettu ja kaikki edellytykset valmiustilalain voimaanastumiseen ovat olemassa. Varuskuntien ja varikkojen vartiointia ja valvontaa on tehostettu, samoinkuin valvontaa lentokentillä, satamissa ja rajanylityspaikoissa.

Oma tehtävä: Tiedustelukomppanian tehtävänä on suorittaa maastontiedustelua JPR41:lle suunnitellulla suoja-alueella Nuuksiossa. Prikaatin suoja-alueen rajat ovat:

VR:
Nupurin joki - Nuuksion Pitkäjärvi - Iso Parikas
ER:
Iso-Parikas - Samijärvi - Kuikunlääni - Vähä-Majalampi
OR:
Vähä-Majalampi - Halkolampi - Lahnus
TR:
Lahnus - Röylä - Pakankylä - Bodominjärvi - Kalmari - Nupuri

Eli: Pahkis on Stadin sissien vuosittainen kilpailu, joka tänä vuonna järjestetään suurempana kuin koskaan. Maastossa tulee olemaan satoja sotilaita suorittamassa erilaisia tehtäviä ja toimimassa. Pahkis tulee ensi kertaa olemaan puolustusvoimien vapaaehtoinen harjoitus (VEH) eli siitä saa myös 2 kertauspäivää. Pahkiksella on perinteisesti ollut 2 joukkuetta, vihreät ja keltaiset jotka taistelevat verisesti keskenään, sekä erilaisia kilpailutoimitsijoita. Tämä kutsu tulee osasto Keltaiselta, eli tässä kerrotaan miten voit osallistua harjoitukseen Keltaisen osaston puolella.

Mitä Sinun pitää tehdä: Varata itsellesi 1.12 iltapäivästä 3.12 iltaan asti aikaa. Ottaa yhteyttä mahd. pikaisesti joko osaston johtajaan ltn res Petri Välkkiin puh. 040-707 7550 e-mail: Petri.Valkki@falcksecurity.fi tai allekirjoittaneeseen, eli osaston varajohtajaan vänr res Antti Vasaraan puh. 040-705 2374 e-mail: avasara@cc.hut.fi / antti.r.vasara@nokia.com Miettiä mitä osaat ja kertoa sen meillekin. Mitään erikoiskommandoja emme hae mutta kaikki erikoistaidot joko siviilistä tai sotaväestä ovat hyödyksi.

HUOM: Erityisesti haemme koulutettuja viestiupseereita/viesti-au:ta joten jos olet sellainen, ja tunnet SANLA/radiokaluston kuin omat taskusi ja osaat tehdä viestisuunnitelman niin ota yhteyttä välittömästi! Pääset varmasti tositoimiin! Samoin tiedustelu-upseerit ovat kovassa haussa.

MUTTA: vaikka varusmieskoulutushaarasi olisi mikä, ja olet kiinnostunut, ota yhteyttä. Kaikki mahtuvat mukaan. Ja vaikket olisi suorittanut varusmiespalvelusta, lue edelleen...

Tämä ilmoittautuminen on voimassa: 31.10.2000 saakka

Jos tunnet ei-teekkarireserviläisiä jotka voisivat olla kiinnostuneita, voit vapaasti levittää sanaa.

Vielä: Vaikket olisi suorittanut varusmiespalvelusta, voit osallistua harjoitukseen. Suoritat palvelusta aseettomana, mutta pääset lähetti/huolto/viestitehtäviin.

TERVETULOA PAHKIKSELLE!

Osasto Keltaisen varajohtaja, vänr res Antti Vasara
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/