Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Teklan logo
Tutustu ja rekrytoidu Teklaan saunailta 2.10.2000 klo 17:00

Arvoisa ARU:n / TERESin jäsen,

ARUn entisenä puheenjohtajana ja Teklan myyntipäällikön roolissa minulla on kunnia kutsua teidät tutustumaan Teklan tuotteisiin ja avoimiin työpaikkoihin toimitiloihimme Espoon Olariin 2.10.2000 klo 17.00 alkaen.

Tekla Oyj on mallipohjaisten, operatiivisten ohjelmistojen johtava toimittaja maailmassa. Sen kehittämiä X-tuoteperheen ohjelmistoja käytetään rakentamisessa, energianjakelussa ja julkisella sektorilla. Tekla Oyj:n liikevaihto vuonna 1999 oli 18,1 miljoonaa euroa. Vuoden 2000 kuuden ensimmäisen kuukauden liikevaihto kasvoi 56,4% ja nousi 11,0 miljoonaan euroon. Viennin osuus liikevaihdosta oli 73,5 prosenttia. Yhtiön palveluksessa oli vuoden 2000 ensimmäisen puoliskon aikana keskimäärin 253 henkilöä, joista 54 ulkomailla.

X-tuotealueiden rinnalla Teklassa toimii projektiliiketoimintayksikkö, jossa mm. allekirjoittanut vaikuttaa. Projektiliiketoiminnassa toimiessaan henkilö pääsee tutustumaan ohjelmistokehityksen koko elinkaaren alkaen vaatimusmäärittelyistä ja päättyen ohjelmiston elinkaaren aikaiseen ylläpitoon.

Yhtenä projektiliiketoiminnan merkittävimmistä asiakkaista on Puolustusvoimat, joille Tekla on kehittänyt erittäin vaativia, monipuolisia, reaaliaikaisia ja suuren toimintavarmuuden omaavia johtamis- ja valvontajärjestelmiä jo yli vuosikymmenen ajan. Tilausvolyymimme merkittävästi kasvaessa tarvitsemme uusia osaajia perusohjelmoijasta projektipäällikköön työskentelemään joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti erityisesti Puolustusvoimia koskevissa ohjelmistokehityshankkeissamme. Itsekin TERESin kautta Teklaan rekrytoituneena voin lämpimästi suositella tätä tilaisuutta kuulla Teklasta iltapalan, saunan ja saunajuomien merkeissä.

Tule saunailtaan kuulemaan lisää tarjonnastamme !

Saunailtaan voidaan tiloista johtuen ottaa enintään 20 henkilöä. Mikäli halukkaita on enemmän kuin saunailtaan voidaan ottaa, joudumme suorittamaan osallistujakarsinnan. Ensisijaisena karsintakriteerinä käytetään ohjelmointiosaamista tai muuta tietojärjestelmäkokemusta, toissijaisena muuta soveltuvuutta Teklaan ja kolmantena ilmoittautumisjärjestystä.

Edellytämme:
  • Ohjelmointi- tai muuta tietojärjestelmäkokemusta
  • Valmiuksia omaksua uusia asioita
  • Yhteistyökykyä & vastuuntuntoisuutta
  • Tilanteenhallintaa tiukoissakin paikoissa

Hyvänä lisänä toimii vankka maanpuolustusasenne !

Ilmoittaudu CV:n kera !

Ilmoittaudu CV:n kera sähköpostitse allekirjoittaneelle 28.9.2000 mennessä. Vahvistus ilmoittautumisesta ja tarkemmat ohjeet lähetetään sinulle 29.9.2000.

Saunaterveisin,

Jari Heino
jari.heino@tekla.fi

P.S. Ellet pääse saunailtaan, mutta olet muuten kiinnostunut Teklasta ota yhteyttä allekirjoittaneeseen!

http://www.tekla.com/

TERESin edellinen excursio Teklaan 1996

TERESin / ARUn jäseniä on Teklalla töissä reilu kymmenen, mm.

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/