Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Jukolan viesti 2000 la-su 17.-18.06.2000, Joensuu, Liperi

Teekkarireserviläiset osallistuu 17.-18.6.2000 Jukolan viestiin yhteisöjen sarjassa (kuntosarjassa). Jukola on jokavuotinen 7-osuuksinen suunnistusviesti ja se järjestetään tänä vuonna Joensuun lähellä. Suunnistusosuuksien pituus on 8 ja 15 kilometrin väliltä ja kilpailu alkaa lauantaina 17.6 klo 24.00 yhteislähdöllä.

Teekkarireserviläisten joukkueeseen tarvitaan suunnistajia. Mitään sijoituspaineita meillä ei ole, joten hyvä kunto ja jonkinmoinen suunnistustaito riittää. Jukola on hyvää harjoittelua muun muassa Ernaa varten. Joukkueen johtajana toimii Tommi Verho.

Ennen Jukolaa harjoittelemme Espoon ja muun pääkaupunkiseudun kuntorasteilla. Kuntorasteista on tietoa muun muassa hesarissa ja Länsiväylässä ja jossain päin weppiä. Jossain vaiheessa alkanee toiminaan yhteiskyyti kuntorasteille.

Otan vastaan ilmoittautumisia Teekkarireserviläisten Jukola-joukkueeseen toukokuun alun ajan. Kesäkuun alussa katsotaan joukkueen tarkka kokoonpano ja juoksujärjestys. Lisätietoja Jukolasta saa sivuilta: http://www.KalevanRasti.fi/jukola2000

Tommi Verho

Omakohtainen kokemus Jukolasta:

Osallistuin Kuplan joukkueessa Jukolaan vuonna 1995. Sijoituimme tavoitettamme eli joukkuenumeroamme 1013 paremmin, olimme muistaakseni 995. joukkue!! (osallistujia oli noin 1200 joukkuetta) Jukola on todellinen kokemus, yli 10 000 suunnistajaa samassa kilpailussa ja kaikki samassa telttakylässä. Minä juoksin ankkuriosuuden, 15km, mutta pääsin puoleenväliin asti peesaamalla ja loppukin oli suht helppoa alkuosuuden innostamana.

Suosittelen Jukolaa kaikille mieleenpainuvan kokemuksen haluaville ja tärkeintähän ei ole voitto Jukolassa (Ernassa on) vaan hyvä mieli ja itsensä ylittäminen.

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/