Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Kesäyön marssi 2000

pe-la 9.-10.06.2000, Tuusula

Tulospalvelu

Teekkarireserviläiset hoitaa jälleen Kesäyön marssin tulospalvelun. Tehtäviin kuuluu mm. lähtölistojen laadinta, majoituksen jakaminen, marssikorttien tulostaminen, lähtö- ja tulokirjaukset ja diplomien tulostaminen. Tulospalvelu hoidetaan yhdistyksen omilla laitteilla ja itse toteutetulla tulospalvelujärjestelmällä.

Tulospalvelun hoitamiseen tarvitaan tietokoneita ja valvomista pelkäämättömiä jäseniä. Kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta saa tapahtumaan käskyn vapaaehtoiseen kertausharjoitukseen. Myös ei-reserviläiset voivat osallistua tulospalvelun hoitoon, ei luonnollisesti kuitenkaan kertausharjoituksena.

Lähtö tapahtumaan Otaniemestä TERESin kerholta perjantaiaamuna kello 08:00 ja paluu lauantai-iltana noin klo 21:00. Majoitus teltassa, omat makuualusta ja makuupussi. Kaikille tulospalvelun hoitamiseen osallistuville (kertausharjoitus tai ei) kuljetukset Otaniemestä ja ruoat ilmaiseksi.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Jyrki Pekkonen.

Marssiosasto

Vastineeksi tulospalvelun hoitamisesta yhdistys saa oman joukkueensa tapahtumaan ilmaiseksi. Yhdistyksen joukkueeseen on kaikilla ARUn jäsenillä mahdollisuus tulla mukaan.

Tapahtuma, joka muuten maksaisi 150 markkaa, on Sinulle nyt täysin maksuton. Myöskään tapahtumassa tarjottava muonitus ei maksa Sinulle mitään. Tapahtuman ainoiksi kustannuksiksi tulevat tällöin matkakustannukset Tuusulaan ja takaisin.

Osallistumme tapahtumaan siviilisarjassa, jolloin myös vaatetuksemme on mallia siviili. Marssittava matka on 30 + 30 km, joka on tarkoitus kävellä rauhallisesti hitaimman vauhtia.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, ilmoittaudu minulle joko sähköpostitse tai puhelimitse. En ole itse osallistunut aikaisemmin kyseiseen tapahtumaan, joten en valitettavasti osaa antaa asiantuntevia ohjeita itse marssin suhteen. Jos Sinulla on käytettävissäsi auto yhteiskuljetusta varten, ilmoitathan myös siitä. Ellemme saa tarpeeksi ajoneuvoja kasaan, menemme paikalle julkisilla kulkuneuvoilla.

Alustava lähtöaikamme on perjantaina klo 18, paluuaika lauantaina klo 20.

Harri Pärssinen
marssiosaston johtaja
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/