Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Padasjoen talvipäivät 3.-5.3.

Tapiolan reserviupseerit järjestävät talvipäivät Padasjoella 3.-5.3. 2000 ja Teres osallistuu ammuntojen ja ammuntakurssin järjestelyihin. Ohjelmassa mm sotilastaitokilpailu, SRA-ammunnat sekä SRA turvallisen ampujan kurssi. Toimintoihin ei ole pakko ottaa osaa vaan viikonlopun voi halutessaan käyttää esim hiihdellen ja makkaraa paistellen.

Tilaisuuteen ja sotilastaitokilpailuun voivat ottaa osaa kaikki halukkaat. SRA-ammuntaan kaikki kurssin nyt tai aikaisemmin suorittaneet. SRA-kurssiin noin 20 ensimmäiseksi halukkuutensa ilmaisuutta ennestään ampumakokemusta omaavaa henkilöä. Ammuntaa varten tarvitaan Res tai SAL vakuutus. SRA-kurssin hyväksytystä suorittamisesta saa todistuksen, joka tarvitaan jatkossa SRA-kilpailuihin osallistuttaessa. Kurssiin ja ammuntoihin osallistumisesta otetaan todennäköisesti maksu kulujen kattamiseksi (esim 100mk, ilmoitetaan viikon sisällä). Ammukset omakustannushintaan, laina-aseita käytettävissä (pistooli, kivääri, haulikko).

Ammunnan vetäjiksi ja rastimiehiksi kaivattaisiin vielä muutamaan SRA tai IPSC ammuntaa harrastanutta henkilö, joille hyvitetään osallistumisesta aiheutuneet kulut.

Paikalle voi saapua 3.5. illasta alkaen. SRA-kurssi alkaa lauantaina 4.3. klo 11. SRA-ammunta sunnuntaina 5.3. alkaen heti 8 jälkeen

Tapahtuman purku ja kotiinlähtö alkaen sunnuntaina noin klo 16.

Paikalla on lämmitetty parakkimajoitus armeijan sängyissä sekä keittomahdollisuus. Ulkoilukelpoiset lämpimät vaateet ja eväät omasta takaa. Halukkaille löytyy armeijan siteillä varustettuja suksia.

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset

ARU&Teres
Ilkka Kokko
TARU
Ville Maijanen
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/