Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

RESUL:n talvijotos Hämeenlinnassa 18.-20.2.2000

Osallistu hiihtojotokseen kauniissa Hämeessä! Anna auringon ja kimaltelevien hankien nostattaa terve puna poskillesi ja nauti reserviläishenkisestä viikonlopusta hiihtäen ja reserviläistaitojasi kokeillen! Opi tuntemaan ERNA-porukkasi tai kehitä itseäsi muuten vaan.

Viikonlopun aikana hiihdettävä matka on n. 40km, lähtö perjantai-iltana ja maali sunnuntaina päivällä. Reitin varrella on mm. reserviläistietoihin ja -taitoihin, suunnistukseen ja kartanlukuun, ensiapuun ja pelastuspalveluun liittyviä tehtäviä. Partioiden tulee varata itselleen kahden vuorokauden muonat ja varusteet, keitto- ja ruokailuvälineet, majoitteet sekä muut jotosvälineet.

Teekkarireserviläiset osallistuu talvijotokseen 1-2 partiolla. Ilmoittautumiset mielellään 14.1 mennessä, niin voimme osallistua edullisemmalla hinnalla ja partiolle/oille jää aikaa hiihtoharjoitteluun ja reserviläisaiheisten rastien kertaamiseen. Ilmoittautuminen on sitova, eli esteen sattuessa ilmoittautunut sitoutuu hankkimaan varamiehen tilalleen (liian monta kertaa on tullut viime hetken perumisia). Partion osallistumismaksun hoitaa Teres, jolla on myös lainata suksia mallia SA-Int ja laavukankaita.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Tommi Verho

Laitan alkuperäisen ilmoituksen Ilves-lehdestä Teresin kerhotilan valkotaululle kiinnostuneiden nähtäväksi. Jotosinfoa myös: http://www.kolumbus.fi/hml.res-au