Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Tervehdys!

Laskiaistiistai lähestyy vauhdilla, eli ensi viikon tiistaina on taasen aika kokoontua pulkkamäkeen Ullikselle. Teres on jo usean vuoden ajan vastannut hernesoppa / lämpimän mehun tarjoilusta kyseisessä tapahtumassa.

Tämä on ollut mitä parhainta pr-toimintaa yhdistyksellemme, lisäksi viime vuosina, kuten tänäkin vuonna saamme työstämme hieman rahaa TKY:ltä.

Kyseisen tehtävän hoitamiseen tarvitsemme vapaaehtoisia. Kokoontuminen tiistaina 16.2. klo 8.00 kerholla, myöhemminkin voi Ullikselle ilmaantua, mutta aamulla tarvittaisiin lisäkseni vähintään viisi miestä / naista, jotta saamme systeemit rivakasti valmiiksi kello 11.00 mennessä. Jos olet tulossa mukaan jo aamulla, ilmoittaudu minulle mailaamalla.

Aikaisimpina vuosina mukana olleena voin vakuuttaa kyseessä ei ole mikään "paha nakki". Kun teltta ja muut systeemit on saatu pystyyn on aikaa käydä vaikka mäessä ja soppaa jakaessa tapaa mukavia ihmisiä. Lisäksi illalla, kun projekti on purettu, on mukana olleille talkooväelle varattu sauna.

T: Kimmo Hahtola

©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/