Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

TALVIJOTOS

15.-16.3 (la-su) jarjestetaan taas Resul:on talvijotos. Nimena tosin tana vuonna Kuusamon pilkkijotos. Kalastusta siis loytynee rastien joukosta. Poikkeuksellisesta nimesta johtuen ei tiedustelumme havainnut jotoksen ilmoitusta joulukuun Reservilaisesta, joten olemme hieman myohassa.

Talvijotosten ideana on marssia (hiihtaa) neljan hengen partioissa viikonlopun aikana yleensa noin 40-50 km ja suorittaa ohella rastitehtavia noin 25 kpl. Rastien aiheet ovat sotilas-, kalastus-, marjanpoiminta-aiheisia. Talla jotoksella poikkeuksellisesti majoittuminen kaminateltoissa, eli oma majoite ei ole valttamaton, sen sijaan omat sukset ovat. Samoin sunnuntaina tarjottavaa lounasta lukuunottamatta ruokahuolto on jotostelijan omalla vastuulla.

Kuusamon kirkonkylassa tulisi olla perilla viimeistaan 08.00 lauantaina. Majoittuminen jarjestetty myos perjantai-iltana saapuville. Siirtyminen Kuusamoon suoritettava omakustanteisesti, mutta jotosmaksun maksaa Aru. Osallistujien kesken sovitaan tietysti jonkinlainen yhteiskyyditys.

Ripeat ilmoittautumiset viimeistaan maanantaina vastaamalla tahan viestiin. Tarkempia tietoja saa toki myos kysella:

Antti Kuurne
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/