Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

»Reserviläisten Pääharjoitus -97» -infotilaisuus & Saunailta

perjantaina 08.11.1996 klo 19:30

Gorsu, Jämeräntaival 5, Otaniemi

Harjoituksen johtaja res ylil Seppo Mäkinen (teres) kertoo harjoituksesta ja vastaa kysymyksiin. Paikalla on myös vuoden 1995 pääharjoitukseen Haminassa osallistuneita vastaamassa kysymyksiin sekä valokuvia ja muuta informaatiota ko harjoituksesta.

Saunaillassa on totuttuun tapaan tarjolla olutta ja poppareita. Nälkäisten saunojien pizzojen yhteistilaus lähtee n. klo 19:45 (pizzat Monalisasta alkaen 30 mk).

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki ARUn jäsenet ja muut asiasta kiinnostuneet.

Jyrki Pekkonen
Akateeminen Maanpuolustusyhdistys ARU ry

http://www.hyperaika.fi/paaharjoitus/

PÄÄHARJOITUS 1997 Syndalen Hankoniemi 8.-11.5.1997

Viipyykö kertausharjoituskutsu? Jos haluat päästä harjoittelemaan sodanajan tehtäväsi mukaista toimintaa harjoitusvastustajaa vastaan, ilmoittaudu heti!

Maanpuolustuskoulutus järjestää Hankoniemellä Syndalenin harjoitusalueella 8.-11.5.1997 Reserviläisten vuoden 1997 pääharjoituksen. Harjoituksen aiheena on jalkaväkikomppanian vastahyökkäys pataljoonakehyksessä.

Harjoitukseen otetaan ensisijaisesti alle 35 vuotiaita Uudenmaan ja Helsingin sotilasläänien alueella asuvia kiväärijalkaväki-, panssarintorjunta-, tiedustelu-, pioneeri-, kranaatinheittimistö-, kenttätykistö- tai huoltoaselajin koulutuksen saaneita reserviläisiä.

Harjoitus on Maanpuolustuskoulutus MPK ry:n lisäkurssi ja siihen osallistuva reserviläinen saa neljä kertausharjoitusvuorokautta!

Viestijaokseen, joukkosidontapaikalle ja taloushuoltoon otetaan armeijaa käymättömiä 17-35 vuotiaita naisia ja miehiä.

Harjoitukseen otetaan noin 300 reserviläistä ja 40 armeijaa käymätöntä. Kouluttajina toimivat koulutuksen saaneet reserviläiset. Harjoitukseen osallistuu vain kolme kantahenkilökuntaan kuuluvaa. Harjoitus on jatkoa vuonna 1995 Haminassa pidetylle reserviläisten pääharjoitukselle. Harjoituksessa käytetään puolustusvoimien kalustoa ja aseita. Tarvitsemme erityisesti kiväärijalkaväen, tulenjohdon ja krh:n tuliasemakoulutuksen saanutta miehistöä. Ilmoittautuneelle ilmoitetaan viimeistään kaksi kuukautta ennen harjoituksen alkua onko hänet hyväksytty kurssille. Samassa yhteydessä toimitetaan maksuyhteystiedot. Kurssin hinta on 150 markkaa, joka sisältää täyden ylläpidon.

Jaakko Puuperä
reservilainen@hyperaika.fi
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/