Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Naisten kurssi 19.10.-20.10.1996

TERES ja ARU järjestävät 19.-20. lokakuuta naisille suunnatun "sotilaallisen maanpuolustuksen perusopintojakson." Kurssi on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille, etusijalla ovat kuitenkin kohderyhmämme eli omien yo-kuntiemme (TKY, KY, HYY ...) jäsenet. Tervetuloa !

Launtaina puoliltapäivin TKY:n kerhotilassa alkavassa koulutuksessa käsitellään Puolustusvoimain organisaatiota, tehtäviä ja toimintatapoja, myöhemmin iltapäivästä opetellaan asekäsittelyä ennen siirtymistä Otaniemen kärkeen majoittumisharjoitteluun. Yö vietetään lähimaastossa telttamajoituksessa. Apukouluttajina toimii reserviläis/varusmiesnaisia; kurssilaisilla on näin mahdollisuus saada ensikäden tietoa naisten varusmiespalveluksesta. Sunnuntain ohjelma rakentuu Santahaminassa suoritettavan ARUK 1 -ammunnan ympärille.

Kurssille tullaksesi et tarvitse mitaan esitietoja Puolustusvoimista tai vapaaehtoisesta maanpuolustustyöstä, Sinun ei tarvitse olla kiinnostunut varusmiespalveluksesta omalla kohdallasi. Myöskään fyysinen kuntosi ei joudu koetukselle. Sen sijaan tarvitset kumisaappaat, kestävän ulkoiluasun sekä hieman positiivista mieltä. Oma/lainattu makuualusta ja makuupussi parantavat yöuniasi.

Kurssilaisen maksettavaksi tulee ruokaraha 40 mk seka patruunat, noin 50 mk.

Lisätietoja:

Matti Jalava
mjjalava@cc.hut.fi
puh 6922 914
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/