Teekkarireserviläiset - TERES ry
Web-sivut 23.9.2017 asti, uudet sivut osoitteessa http://teres.fi/

Raatteen koukkaus

Ohessa muutama viikko sitten lähettämäni mainos reserviläisten syysjotoksesta, joko alkaa ENSI PERJANTAINA!

Paikkoja on vapaana vielä kaksi, joten lähde mukaan. Kuljetus tapahtuu omalla pikkubussillamme ja reissun hinnaksi tulee n. 250 mk.

6.-8.9. järjestetään valtakunnallinen Reserviläisten Syysjotos Suomussalmen Ämmänsaaren maastossa. Jotoksen nimi "Raatteen Koukkaus" kertoo osuvasti sen, että jotoksen aikana liikutaan Raatteen tien taistelumaastoissa.

Jotokseen osallistutaan 4-jäsenisillä partioilla. Jotoksen aikana partiot liikkuvat itse suunnistaen rastipisteille, joissa heitä odottaa tehtäväsuoritus. Tehtävien aiheet voivat olla lähes mitä tahansa maan ja taivaan välillä: tyypillisiä tehtäviä ovat asekäsittelyt, ammunta, etäisyyden arviointi, paikanmääritys, vesistön ylitys, luontoon liittyvät tunnistustehtävät, erätaitoihin liittyvät tehtävät kuten teltan pystytys tai tulenteko jne. Tämänkertaisella jotoksella on erikoisuutena odotettavissa (ainakin varustautumismääräysten perusteella pääteltynä) mm. köysilaskeutumista ja pimeäsuunnistusta.

ARU on osallistunut perinteisesti syysjotokselle usean joukkueen voimin. ARU maksaa joukkueiden osallistumismaksut ja hankkii ryhmäkohtaisen varustuksen. Jotokseen osallistuvan jäsenen tarvitsee maksaa ainoastaan matkansa Ämmänsaareen (pikkubussi).

ARU:n joukkueet kootaan osaamisen mukaan sisseihin ja marjanpoimijoihin (piknik-ryhmä), joten osallistujan ei tarvitse olla maasto- tai vaellusasiantuntija päästäkseen mukaan, keskinkertainen fyysinen kunto ja seikkailumieli riittävät mainiosti.

Ilmoittautumiset / tiedustelut heti

Pekka Mäkelä
©Teekkarireserviläiset 2017 http://teres.fi/