Haemme ohjelmistosuunnittelijoita Tekla-Espoon Defenceen 

Tehtäväsi määräytyvät osaamisesi, kokemuksesi ja kehittymistavoitteittesi perusteella:

  • Kokeneen suunnittelijan tehtävät painottuvat määrittelytyöhön yhdessä asiakasorganisaatioiden kanssa,  järjestelmäsuunnitteluun ja teknisiin linjanvetoihin sekä mahdollisesti nuorempien tekijöiden työnohjaukseen.
  • Nuorempien suunnittelijoiden tehtävät painottuvat ohjelmistototeutukseen.
  • Yleensä koko projektitiimi osallistuu asiakasyhteistyöhön.

Sinulla tulisi olla:

  • Kokemusta projektiluonteisista ohjelmistototeutuksista
  • Suunnittelu- ja ohjelmointitaitoja
  • Olio-ohjelmoinnin osaamista (esim. Delphi ja/tai C/C++)
  • Neuvottelutaitoa ja yhteistyökykyä - luovaa, mutta kriittistä otetta käyttäjävaatimuksiin
  • Mielenkiintoa puolustusteknologiaa kohtaan
  • Hyvä suomen (ja englannin) kielen taito

Mikä on Defence-yksikkö ja mitä sinulle tarjoamme?

Yksikkömme toteuttaa Puolustusvoimille valvonta- ja johtamisjärjestelmiä. Toimintatavallemme on kuvaavaa pitkäjänteinen työskentely, vastuunotto asiakkaan tavoitteista ja nykyaikaisten teknologioiden sovittaminen toimiviksi järjestelmiksi. Työskentelemme 5-8 hengen tiimeissä tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle tiiviin ja hyvähenkisen työryhmän, joka arvostaa avoimuutta ja innovatiivisuutta. Saat käyttöösi nykyaikaisen toteutusteknologian ja ohjelmistokehityksen välineet. Palkkauksesi tulee kehittymään tehtävien ja tulosten mukaan.

Oletko kiinnostunut - haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä Jyrki Pekkoseen (jyrki.pekkonen@tekla.com, puh. 030 661 1585, 040 5323 469), Jouni Ohtoseen (jouni.ohtonen@tekla.com, puh. 030 661 1435) tai Tuire Hännikäiseen (tuire.hannikainen@tekla.com, puh. 030 661 1476).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 21.11.2003 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: career@tekla.com.

Tekla lyhyesti

Tekla Oyj on johtava, kansainvälinen ohjelmistotuoteyritys, jonka innovatiiviset ohjelmistoratkaisut on kehitetty asiakkaiden ydinliiketoimintojen tehostamiseen. Yhtiön kehittämiä mallipohjaisia ohjelmistotuotteita ja niihin liittyviä palveluja  käytetään energian myynnissä ja jakelussa, rakentamisessa sekä kunnissa ja kaupungeissa.

Teklan liikevaihto vuonna 2002 oli 41,5 miljoonaa euroa, josta 52 prosenttia tuli kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Teklalla on pääkonttori Espoossa. Muut Suomen toimistot sijaitsevat Kuopiossa, Oulussa ja Vaasassa. Lisäksi yhtiöllä on tytäryhtiö tai edustusto 10 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto.

Tekla-konsernin palveluksessa työskentelee yli 400 henkilöä, joista lähes neljännes ulkomailla

www.tekla.com

 

< Back


PS. Meitä TERESläisiä on Teklassa tällä hetkellä töissä jo 7 henkeä. Liity joukkoon!